Referentie Edwin van der Hoeven

suzanne Geen onderdeel van een categorie Leave a Comment

Spiritualiteit en wetenschap samen brengen, het is precies wat deze methode doet. Ik mediteer al bijna 25 jaar en heb veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling gedaan; toch blijven dit veelal subjectieve ervaringen. Ik was reeds bekend met Brainwave Entrainment en dit bracht me uiteindelijk in contact met Suzanne. Na de eerste sessie was ik al enorm enthousiast en zag ik dat mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling zichtbaar werd op het scherm. Enkele aandachtspunten kwamen ook naar voren waar ik me op kon richten en een kleine aanpassing in mijn meditatie zorgde ervoor dat ik tot wederom een zichtbaar resultaat kwam in de sessie die volgde. Als medium is het voor mij belangrijk om bewust te zijn van diverse bewustzijnslagen en dit slaat een brug tussen gevoel en ratio. Ik kan nu zien wat mijn hersenen registreren als ik in trance of meditatie ga en dat inzicht geeft me de tools om diverse staten van bewustzijn verder te ontwikkelen en stabiliseren. Een ‘must-do-experience’ voor iedereen die serieus met spiritualiteit bezig is!

 

Edwin van der Hoeven – spiritualistmedium.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *