Referenties

Emily Lucas

Na ruim 2 jaar mediumschapstraining merkte ik niet veel verder te zijn gekomen in mijn ontwikkeling. Ik bleef moeite houden met o.a. focussen en het dieper met mijn gevoel op beelden kunnen ingaan. Een mede-studente vertelde over haar sessies bij Suzanne. Ik vond het een goed idee om ook eens een meting te doen en in juni 2017 zette ik de stap naar Suzanne. Uit het voorgesprek en de meting bleek dat door toedoen van psychotrope medicijnen uit mijn verleden schade was ontstaan. Er bleek geen Alpha productie in bepaalde gebieden. Mijn doel verder te komen in mijn mediumschap liet ik al snel los en richtte me op mijn eigen herstel. Het was nog maar de vraag of dit mogelijk was. Gelukkig kwam er na een aantal sessies brainwave-training en iedere dag thuis oefenen  wat productie van Alpha op gang. Dit had als eerste een positief effect op mijn concentratie, langzamerhand werd ook mijn geheugen beter. Nu naar een jaar is ook mijn algehele waarneming levendiger en kan ik me dieper en langer ontspannen. Visualiseren en focussen gaan goed, waardoor ik eindelijk weer een boek kan lezen zonder in slaap te vallen na blad 2…  De sessies richten zich nu meer op de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een sessie voelt Suzanne  goed aan waar je in je proces zit en geeft dan gelijk een passende oefening. Door de inzicht(en) merk ik ook hierin duidelijke stappen voorwaarts. Deze hele ontwikkeling hield ik niet voor mogelijk en ben Suzanne hier dan ook heel dankbaar voor. Het heeft mijn leven zeker verrijkt en ik kan het iedereen aanraden.  

Carla Tiebie – Tesselaar

Dank je wel voor de fijne lezing. Ik heb antwoord op vragen gekregen

Barbara Spies‎ 

Dank je wel voor de interessante lezing Suzanne 😃

Yvonne van Bezu

Ik vind het reuze interessant. De brain blijft trekken. Goed bezig Suzanne

Tonnie van den Berg‎ 

Van de week de cursus ‘zelf healing’ van Suzanne Tempel afgesloten (bij centrum Van daar). Een aanrader! Ik heb geleerd hoe ik vervelende ervaringen en herinneringen positief kan veranderen. Ik heb geleerd hoe ik energie door mijn lichaam kan sturen, dit is belangrijk om te zorgen dat er obstakels in mijn lijf opgelost kunnen worden. En nog veel meer om op te noemen. Ik kijk al uit naar de vervolgcursus. Dank je wel Suzanne.

‎‎Sylvia Straver-Koehoorn

In de training self-healing heb ik veel geleerd over hersengolven, bewustzijnsstaten, meditatie en ‘tricks of the mind’. Dat ik direct bij mijn diepste gevoelens kan komen, me daarvan bewust worden, er invloed op kan uitoefenen en daardoor mezelf helen, was voor mij een echte eye-opener. De rustige, professionele begeleiding van Suzanne heeft daar veel aan bijgedragen! Dank je wel Suzanne!

Marga Cals‎ 

Denken en voelen, een lastig duo. Wat voel of ervaar je, luister naar je onderbuik, luister naar je hart zegt iedereen. Hoe doe ik dat, roept mijn brein al jarenlang. En nu heb ik het gevonden. Ik kreeg inzicht in het bewuste en onbewuste met de verschillende hersengolven en bewustzijnsstaten, waardoor ik ontdekte dat mijn denken veel meer gedachten en beelden produceert dan ik voor mogelijk hield. Het intuïtief voelen kreeg gewoon nauwelijks de kans zich te uiten.
Dank je wel Suzanne voor de duidelijke manier waarop je ons in de cursus zelf healing handvatten gaf en oefeningen leerde. Het brengt mij dagelijks meer rust in mijn denken en meer ruimte voor het ervaren. Een helende verrijking van mijn leven.

Ed uit Hoorn 

Ik ken ik ken Suzanne al heel lang en ben sinds nov ’16 bij haar in training. Het heeft mij tot nu toe heel veel gebracht, bij het beheersen van mijn emoties, mijn stabiliteit en mijn algehele gezondheidstoestand. Ik voel dat ik mij daarin enorm verbeter, dank daarvoor!

Sandra Valk

“Ik ben sinds een paar maanden bij Suzanne voor Awakened Mind Coaching. Ik hield mij als coach en docent al enige tijd bezig met meditatie en bewustzijn en was nieuwsgierig naar deze vorm van begeleiding.  Mijn doel was het bevorderen van mijn gezondheid en leren wat de bewustzijnsstaten inhouden. Sinds ik bij Suzanne ben begonnen is mijn hele ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. De oefeningen die ik mee naar huis kreeg waren eenvoudig maar zeer effectief. Als snel wist ik hoe ik in de drukte van het dagelijks leven in een rustige en bewuste staat van zijn kon komen.

Het traject is nog niet afgerond, maar ik ben nu al zeer tevreden over het resultaat. Ik ervaar een dieper en bewuster contact met mijn ziel en het grotere geheel. Ik begin te zien wanneer ik handel vanuit mijn oude programmeringen en wanneer ik in contact ben met mijn innerlijke kompas. Ik ervaar meer rust, balans en liefde. Ik heb meer regie over mijn leven en ervaar minder (negatieve) emoties.  Ik ben mij bewust geworden van de verschillende bewustzijnsstaten en kan deze inmiddels herkennen; bij mijzelf en bij anderen. Dit maakt dat ik in mijn werk beter kan afstemmen op mijn klanten.

De manier van begeleiden van Suzanne ervaar ik als zeer prettig: rustig, liefdevol en zonder oordeel. Ik zou Awakened Mind Coaching aanraden aan iedereen die zich bezighoudt met bewustzijn, meditatie en energiewerk; voor je eigen ontwikkeling en op professioneel vlak.

Rutger Schrijver 

De brainwave-training heeft me enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben me meer bewust geworden van wat echt in me speelt, in plaats van hoe ik erover kan denken wat er in me speelt. Door dit bewustzijn heb ik meer zicht in mijn patronen gekregen en hoe ik zelf in elkaar zit. Een aanrader!!

Eric Van Der Zwan

Gisteren een bijzondere en inspirerende ervaring gehad bij Suzanne Tempel. Compleet verrast door alle technologische ontwikkelingen ben ik onder de indruk van hoe bewustwordingsstadia bij mij werken. De grafische analyse van de momenten waarop ik voel en denk, en het verschil daartussen, is een waardevol inzicht! Dit helpt me met name om de afstemming voor grote presentaties verder te ontwikkelen. En dit was slechts sessie 1 :)Bedankt Suzanne voor je zorg, tijd en deskundigheid. Ik kijk uit naar het vervolg!

Sherida Oldenstam

De brainwave sessies zijn een echte eye opener geweest. In een korte tijd heb ik transformerende inzichten gekregen en blokkades kunnen opruimen. Suzanne is een geweldige coach, die snel ziet wat er nodig is om je doelstelling te kunnen behalen.

Kitty Boom 

Brainwavetraining wat een eye opener!! In de training ben ik erachter gekomen welke rol je gedachten spelen en wat dat te weeg brengt in je lichaam en geest. Je hersenspinsels gaan sneller dan je je kunt voorstellen. Dit is voor mij weer een stap naar een grotere zelfbewustwording voor mijn eigen ontwikkeling en voor mijn mediumschap. Naar een diepere staat van zijn. Suzanne, dank je wel voor je sessie’s je openheid, ik voelde me welkom!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *