Klant in Spotlight – Sandra Valk

suzanne Geen onderdeel van een categorie Leave a Comment

Op 24 januari 2017 schreef Sandra de volgende referentie:

“Ik ben sinds een paar maanden bij Suzanne voor Awakened Mind Coaching. Ik hield mij als coach en docent al enige tijd bezig met meditatie en bewustzijn en was nieuwsgierig naar deze vorm van begeleiding.  Mijn doel was het bevorderen van mijn gezondheid en leren wat de bewustzijnsstaten inhouden. Sinds ik bij Suzanne ben begonnen is mijn hele ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. De oefeningen die ik mee naar huis kreeg waren eenvoudig maar zeer effectief. Als snel wist ik hoe ik in de drukte van het dagelijks leven in een rustige en bewuste staat van zijn kon komen.

Het traject is nog niet afgerond, maar ik ben nu al zeer tevreden over het resultaat. Ik ervaar een dieper en bewuster contact met mijn ziel en het grotere geheel. Ik begin te zien wanneer ik handel vanuit mijn oude programmeringen en wanneer ik in contact ben met mijn innerlijke kompas. Ik ervaar meer rust, balans en liefde. Ik heb meer regie over mijn leven en ervaar minder (negatieve) emoties.  Ik ben mij bewust geworden van de verschillende bewustzijnsstaten en kan deze inmiddels herkennen; bij mijzelf en bij anderen. Dit maakt dat ik in mijn werk beter kan afstemmen op mijn klanten.

De manier van begeleiden van Suzanne ervaar ik als zeer prettig: rustig, liefdevol en zonder oordeel. Ik zou Awakened Mind Coaching aanraden aan iedereen die zich bezighoudt met bewustzijn, meditatie en energiewerk; voor je eigen ontwikkeling en op professioneel vlak.

Sandra Valk – Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn – www.centrumsensibel.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *