Klant in Spotlight – Jacqueline van den Bergh

suzanne Geen onderdeel van een categorie Leave a Comment

Jacqueline van den Bergh – Spiritueel coach

“Ik help mensen met het maken van een bruggetje tussen hun hoofd en het hart.”

Meer weten? Kijk gerust op mijn website.

Daarnaast organiseer ik in 2018 maandelijks een inspirerende Sprankelavond. Met manieren om jezelf te helen. Zo nodig ik gastsprekers uit die een bepaald thema, waar ik heilig in geloof, behandelen. Ook Suzanne is één van mijn gastsprekers en wel op donderdag 6 september 2018. Meer weten over de Sprankelavonden? Kijk hier.

“Praktisch, nuchter, direct toepasbaar en verhelderend.

Deze woorden slaan op Suzanne en haar manier van werken. Ik word nu een paar maanden door Suzanne gecoacht en wat mij opvalt is dat Suzanne in haar manier van werken nuchter is. Ze staat met beide benen op de grond, zet haar talenten in en stemt af op mij als klant. Het onderwerp lijkt misschien zweverig maar is het niet. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen. Hetgeen ze toepast is door mij direct toepasbaar door de huiswerk opdrachten die ze geeft maar ook doordat ze zaken toelicht en uitlegt. ’s Avonds mediteren? Dat kan! Maar ik raad het niet aan, want de kans is dan groot dat je in slaap valt. Duidelijk toch?

Persoonlijke interesse!

Ik heb Suzanne leren kennen tijdens een opleidingsweek op de Zwanenhof. Deed een meting bij haar. En sindsdien erg geboeid door het onderwerp en mijn eigen ontwikkeling daarin. Ook aan het denken gezet: hoezo mag je geen gedachten hebben tijdens mediteren? Hoe uit je intuïtie zich? Juist! Ook door (een vorm van) gedachten. Dat is dan ook het verhelderende van haar sessies. Het aha-moment dat je krijgt!

Hart en hoofd in balans.

Mijn hoofd (ratio) heeft zich gedurende de jaren sterk ontwikkeld en nu ben ik bezig met meer in balans komen. Balans tussen hoofd en hart. En daar hoort ook bij dat ik af en toe nul op mijn request krijg. Als ik weer eens vraag waarom ik een bepaalde oefening moet doen. Suzanne vertelt dan ook gewoon dat ze het niet gaat uitleggen, omdat anders mijn “mind” zich ermee gaat bemoeien en dat willen we niet.

Het heeft me al heel wat opgeleverd!

Ik had voor de sessies al jaren last van onrustige benen. Ik wist waar het vandaan kwam maar voelen kon ik het niet. Sinds de sessies bij Suzanne heb ik daar veel meer inzicht in gekregen en weet ik weer hoe het voelt om nachten door te kunnen slapen. En herken ik het als het thema weer (op)speelt. Daarnaast hebben de sessies erg bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, ben ik gevoeliger geworden, wat erg handig is in mijn werk als spiritueel coach. En leer ik bij mijn klanten ook zaken te herkennen.

Jacqueline”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *