Mijn achtergrond.

Mijn naam is Suzanne Tempel. Ik ben een Awakened Mind Consciousness Trainer en ben sinds 2017 de 1e Awakened Mind Coach in de Benelux. Ik ben daarnaast Awakened Mind Practitioner en sinds 2018 de eerste Awakened Mind (AM) Coach Trainer in de wereld. Als Coach trainer ben ik gemachtigd om Coaches op te leiden en te certificeren.

Ik heb een Bachelor in Communicatie, een Master in CRM, ben post-HBO gecertificeerd coach en NLP practitioner. Tevens ben ik volgens de SNU gecertificeerd medium (CSNU d&s) en CRKBO geregistreerd docent. Wat dit allemaal inhoudt lees je hieronder bij "Wat is wat?"

En verder...

Juliet P. Brand

Suzanne Tempel


Sinds mijn vroegste jeugd wist ik dat ik anders was dan andere kinderen. Ik was altijd al helder voelend, helderziend en helder wetend. Rond mijn 15e had ik een eerste ‘Awakening’ ervaring waarin ik, voor een korte periode, in een hogere staat van bewustzijn kwam. Ik kreeg ook voorspellende dromen en inzichten. Sindsdien is mijn interesse voor bewustzijn in een stroomversnelling geraakt.

Nu, vele prachtige ervaringen later, ben ik de eerste Awakened Mind Coach in de Benelux, getraind en gecertificeerd volgens de standaard van Maxwell Cade & Anna Wise en the Institute for the Awakened Mind in America. Awakened Mind Coaching is coaching gericht op persoonlijke transformatie en intuïtieve- en bewustzijnsontwikkeling door het specifiek trainen van andere bewustzijnsstaten. Ik train o.a. mediums, meditatie- en yogadocenten, coaches en managers. Ik geef workshops, lezingen en trainingen evenals persoonlijke ontwikkeltrajecten op het gebied van zelf-healing, intuïtieve ontwikkeling en het trainen van de hogere en diepere bewustzijnsstaten zoals Trance, Meditatie en de Awakened Mind staat.


Maak een afspraak

Als docent werk ik ook bij:

2019 - Zwanenhof- 24 februari / 1 maart - Reis naar  Zelfontdekking 

2019 - Zwanenhof 12 / 17 mei  - Verkenning van de Ziel, Trance leidend naar Fysiek Mediumschap. (klik voor meer info).

2020 - Sardinie, Italy- 21 april / 28 april- Een internationale retraite week; bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit- (klik voor meer info)

2020 - Zwanenhof - 3 mei / 8 mei- Reis naar  Zelfontdekking - (info volgt)

2020 -Zwanenhof - 10 mei / 15 mei- Verkenning van de Ziel, Trance leidend naar Fysiek Mediumschap - (info volgt)

2020 -Ibiza, Spanje - 4 / 11 juli - Retraite week (Nederlands); bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit- (klik voor meer info)

Wapenfeitjes

 • 2019 - aanvang Teacher Training bij de Spiritualist National Union.
 • 2018 - Gecertificeerd voor Demonstreren (d), Spreken (s)  door Spiritualist National Union; CSNU.
 • 2018 - Gecertificeerd als de 1e Awakened Mind Coach Trainer in de wereld.
 • 2016 - Gecertificeerd als Awakened Mind Coach. De 1e in de Benelux.
 • 2012 - Post HBO Gecertificeerd Coach (registeropleiding die is getoetst en erkend door de SPHBO)

Onderzoek

  Sinds 2016 ben ik bezig met een internationaal onderzoek naar de bewustzijnsstaten van Mediums en die van fysieke mediums in het bijzonder. Ik heb meer dan 150 mediums gemeten inmiddels. Mijn onderzoek loopt nog altijd en ik heb wereldwijd bekende mediums mogen meten. Een aantal belangrijke onderzoeksresultaten vertel ik in een interview (klik hier).

  Wat is wat.

  Awakened Mind Coach Trainer.

  Een gecertificeerde Awakened Mind Coach is getraind in de Awakened Mind theorie en mediatie-technieken. Awakened Mind coaches zijn gespecialiseerd in één-op-één sessies.


  Een gecertificeerde Awakened Mind Practitioner is getraind in de Awakened Mind theorie en mediatie-technieken. Awakened Mind Practitioners zijn gespecialiseerd in groepsessies.


  Ik ben de eerste gecertificeerde Awakened Mind Coach Trainer in de wereld. Een Coach Trainer kan AM Coaches trainen en certificeren.

  Post HBO Coaching.

  De coachopleiding die ik heb gevolgd is een registeropleiding die is getoetst en erkend door de SPHBO (Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs), de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches), het EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Ook is de opleiding als één van de eerste opleidingen in Nederland met een European Quality Award geaccrediteerd.

  NLP Practitioner.

  De grondleggers van NLP zijn John Grinder en Richard Bandler. Het is een therapeutische methodiek van Neuro Linguïstisch programmeren. Practitioners kennen de technieken en weten hoe ze hiermee moeten werken in klantsessies. Het certificaat voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen.

  CSNU.

  Ik ben gecertificeerd door de Engelse Spiritual National Union (SNU) voor mijn demonstraties en spreken. Dit is een kwaliteitsnorm die wordt toegekend na een gedegen opleiding en theoretisch en praktisch examen in Engeland voor publiek en voor een commissie.

  CRKBO registratie.

  Ik ben CRKBO geregistreerd docent. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.