Maak een afspraak in de online agenda

Vakantieactie voor vaste klanten: ben je blij en tevreden met de sessies? Helpt het jou ook zo goed in je dagelijks leven? Ben je van je eindelijk trauma af? Als vaste klant krijg je nu een leuk cadeautje als je een nieuwe klant aanbrengt.

Jij krijgt maar liefst een eenmalige korting van €40,- op een losse sessie. Maar niet alleen jij, ook degene die je aanmeldt, profiteert van een flinke korting van €30,- op het maken van een profiel.

  • De actie loopt tot 1 september en geldt voor alle nieuwe klanten die zich voor 1 september aanmelden. Het profiel kan ook na 1 september worden geboekt.
  • De actie is niet geldig voor een kort profiel zoals op trainingsweken kan worden geboekt.

Tarieven Awakened Mind Training:

De eerste sessie, waarbij ook een Brainwave deelprofiel wordt gemaakt, duurt in totaal 90 min. Daarna worden de persoonlijke doelen besproken en een trainingsplan gemaakt. Iedere vervolgsessie is een combinatie van les en training. Iedere vervolgsessie duurt 60 min. Het bevestigen en verwijderen van de elektroden ed. is bij deze tijd inbegrepen.

Particulier tarief*:

  • Brainwave profiel en advies gericht op je huidige bewustzijnsstaat op persoonlijke doel: € 157,-*
  • Vervolgsessie per les: € 87,-
  • Een pakket van 5 vervolg lessen is € 385,- 
  • Extra tijd wordt (na 10 min) per 15 min in rekening gebracht en is € 19,-

*Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren. De lessen zelf zijn vrijgesteld van BTW. Alleen zakelijke klanten krijgen een factuur.

Zakelijk tarief*:

  • Brainwave profiel en advies gericht op je huidige bewustzijnsstaat op persoonlijke doel: € 197,-*
  • Vervolgsessie per les: € 105,-
  • Een pakket van 5 vervolg lessen is € 475,- 
  • Extra tijd wordt (na 10 min) per 15 min in rekening gebracht en is € 26,-

* De prijzen zijn exclusief BTW . De lessen zelf zijn vrijgesteld van BTW tenzij er een combinatie is met coaching. 

De locatie

Alle training sessies kunnen op een andere locatie plaatsvinden. Er zijn wel wat extra kosten aan verbonden. Er wordt een vergoeding in rekening gebracht voor de reiskosten en voor Brainwave training ook de extra tijd op locatie. Een sessie op de eigen gekozen locatie duurt namelijk altijd ongeveer 30 minuten langer omdat de apparaten klaargezet moeten worden en na afloop ook weer opgeruimd. Indien je niet van de werkplek weg kunt, slecht ter been bent of als het lastig is, om welke reden dan ook, naar de trainingsruimte te komen, is dit een uitkomst.