Awakened Mind
Individueel - Training & Healing

Ben je nieuwsgierig naar:

  • Je staat van bewustzijn?
  • Of je wel in een meditatieve staat bent als je mediteert?
  • Waarom je af en toe in slaap valt als je zit voor Trance?
  • Wat je volgende stap is in je ontwikkeling en hoe die te nemen?
  • Of heb je een overtuiging waar je niet van af komt?
  • Een angst of stress die je belemmert?
  • Of wil je intuïtiever leren je business te runnen en besluiten te nemen?
  • En wil je nu eindelijk wel eens af van alles wat je onbewust tegenhoudt echt gelukkig te zijn?

Dan is de individuele Awakened Mind Training iets voor jou

De training volg je in losse lessen die je zelf online boekt. Hoeveel lessen je nodig hebt, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je doel.

Alle individuele training begint met het maken van een profiel. Dat is een EEG bewustzijnsprofiel van je hersengolven. Afhankelijk van wat je wilt trainen of waar je voor komt, kunnen we specifiek op bepaalde zaken meten. Tijdens de sessie wordt er een soort filmpje gemaakt en leg ik uit welke bewustzijnsstaten er zijn. Natuurlijk leg ik ook uit wat de kenmerken zijn van de verschillende staten. Dat klinkt misschien wat technisch en abstract, maar dat valt reuze mee.

Na het maken van het filmpje gaan we dat samen terug kijken. Bij iedereen blijkt dit onderdeel zeer veel inzicht te geven. Veelal weten mensen naar aanleiding van mijn uitleg vooraf ook gelijk waar ze zitten en wat de volgende stap voor hen is. Hoe ze dat trainen natuurlijk niet maar daar ben ik dan dan weer voor.

Na het maken van het profiel krijg je mondeling een op-maat-advies. En daarna besluit je zelf of je door wil gaan.

Traumaverwerking & Healing

In een healingssessie begeleid ik je naar je onderbewuste. In je onderbewuste wordt alles opgeslagen. Je langetermijngeheugen maakt gebruik van je onderbewuste en ook als je droomt is je onderbewuste actief. Als je je Mind voorstelt als een ijsberg is het als het ware het onderste van de ijsberg. Slechts 5% is bewust. De rest zit in het onderbewuste en onbewuste. Omdat je daar alles opslaat zitten daar ook de emoties en herinneringen en dus ook de trauma’s. Je kunt op bewust niveau van alles verwerken en snappen waarom zaken zijn gelopen zoals ze zijn gelopen maar tegelijk op onderbewust en onbewust niveau nog altijd zaken vasthouden. Door de Awakened Mind Methode te combineren met andere simpele technieken kunnen we in het onderbewuste zaken gaan loslaten.

Het is nooit te laat om een gelukkige jeugd te hebben” C.Jung

=> Wil je weten wat de tarieven zijn voor de losse lessen, een healing sessie of het profiel? Kijk dan hier.

=> Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel geschikt is voor jouw specifieke vraag of doel? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

=> Heb je alles gelezen en ben je net zo enthousiast als alle anderen die je voor zijn gegaan? Boek dan gelijk een profiel:

Ja, ik doe het! Ik wil dat inzicht 🙂