Awakened Mind Training & Mediumschap

Bewustzijnstraining en mediumschap zijn een sterke combinatie.

Waarom?

Zonder persoonlijke ontwikkeling stagneert je mediumschap; de Awakened Mind Methode helpt je bij je onderbewuste te komen en vanuit daar oude patronen, overtuigingen en trauma's los te laten.

In je Mediumschap werk je met veranderende staten van bewustzijn; de Awakened Mind Methode is een wetenschappelijk methode om te checken of je ook daadwerkelijk in de gewenste staat bent. En natuurlijk kun je trainen deze staten stabiel te maken.

Gordon Higginson zei het al: "Before you can touch the spirit, you must first find it within yourself. For all the truth, all knowledge and all loving must first be found within oneself." En dat is dan gelijk de laatste belangrijke reden; bewustzijnsontwikkeling is cruciaal.

Image
Image
Image

Mediamiek Consult

Het is ook mogelijk om een Mediamiek Consult te boeken. Het consult is 30 minuten en is € 30,-. Ik ga kijken wat er op dit moment belangrijk is voor je. Daarnaast kan het zijn er iemand vanuit de spirituele wereld door komt. Dit soort consulten zijn altijd weer anders. We kunnen niets afdwingen en daarom zijn er ook geen garanties. Het is belangrijk te weten, voor je een consult boekt, dat ik (uit principe) geen toekomst voorspellingen doe op het gebied van gebeurtenissen. Ook ga ik niet inzoomen op anderen omdat ik nooit zeker kan weten dat je toestemming hebt.

Je kunt een consult boeken in Capelle aan de IJssel en in Apeldoorn. Ook zijn consulten via skype mogelijk. Wil je boeken kijk dan hier. Of gebruik de link 'afspraak maken' in het top menu van de site. Neem voor een skype consult even contact op. Dan plannen we de afspraak samen op een tijdstip dat jou uitkomt.

PART 1 - Warren James (Trance Medium) in discussion with Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer.

In deel 1 vertel ik over mijn eigen achtergrond en de achtergrond van Awakened Mind Training. Ik leg ook uit wat EEG te maken heeft met mediumschap en het verschil met andere vormen van EEG.


PART 2 - Warren James (Trance Medium) in discussion with Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer.

In deel 2 praten we over: Brainwaves, de metingen, hersengolfpatronen etc, en over wat ik heb ontdekt over Trance ontwikkeling.


>> Meer video's

Judith Pennington, founder of the Institute for the Awakened Mind, on meeting Suzanne and on her work with Mediums