Awakened Mind Training & Mediumschap

Bewustzijnstraining en mediumschap zijn een sterke combinatie.

Waarom?

Zonder persoonlijke ontwikkeling stagneert je mediumschap; de Awakened Mind Methode helpt je bij je onderbewuste te komen en vanuit daar oude patronen, overtuigingen en trauma's los te laten.

In je Mediumschap werk je met veranderende staten van bewustzijn; de Awakened Mind Methode is een wetenschappelijk methode om te checken of je ook daadwerkelijk in de gewenste staat bent. En natuurlijk kun je trainen deze staten stabiel te maken.

Gordon Higginson zei het al: "Before you can touch the spirit, you must first find it within yourself. For all the truth, all knowledge and all loving must first be found within oneself." En dat is dan gelijk de laatste belangrijke reden; bewustzijnsontwikkeling is cruciaal.

Judith Pennington, founder of the Institute for the Awakened Mind, on meeting Suzanne and on her work with Mediums


Waar vind je combinatie trainingen met Mediumschap?

Ik werk met verschillende mediums samen om weken, opleidingstrajecten of workshops te geven.

Nicole de Haas geeft jaarlijks verschillende trainingsweken in de Zwanenhof. In de Trance en fysiek week (jaarlijks in Mei) ben ik er nu al een paar jaar bij om studenten te leren over de verschillende staten van bewustzijn en in de workshops leren ze wat ze kunnen trainen. Hier lees je daar meer over.

Je kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op de site van de Zwanenhof. Daar zie je dan ook gelijk de week staan die ik zelf organiseer. Die week staat in het teken van bewustzijnsontwikkeling: de reis van Zelfontdekking. In 2020 komt Anthony Harris, de kleinzoon van het wereldberoemde materialisatie medium Alec Harris, workshops geven in deze week. Anthony is boeddhist en Mindfulness teacher.

En er start een ontwikkeltraject in combinatie met Mediumschap in Capelle a/d IJssel in mijn eigen trainingsruimte.

Verder zijn er ad-hoc workshops en lezingen in combinatie met mediumschap. Voor een overzicht kijk je hier.

PART 1 - Warren James (Trance Medium) in discussion with Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer.

In deel 1 vertel ik over mijn eigen achtergrond en de achtergrond van Awakened Mind Training. Ik leg ook uit wat EEG te maken heeft met mediumschap en het verschil met andere vormen van EEG.