Awakened Mind Training & Mediumschap

Bewustzijnstraining en mediumschap zijn een sterke combinatie.

Waarom?

Zonder persoonlijke ontwikkeling stagneert je mediumschap; de Awakened Mind Methode helpt je bij je onderbewuste te komen en vanuit daar oude patronen, overtuigingen en trauma's los te laten.

Gordon Higginson zei het al: "Before you can touch the spirit, you must first find it within yourself. For all the truth, all knowledge and all loving must first be found within oneself." Bewustzijnsontwikkeling is cruciaal.

In je Mediumschap werk je met veranderende staten van bewustzijn; de Awakened Mind Methode is een wetenschappelijk methode om te checken of je ook daadwerkelijk in de gewenste staat bent. En natuurlijk kun je trainen deze staten stabiel te maken.

The next stage is learning how to make a link with the spirit. That can be done through periods of meditation. That can be done by a teacher who has learned about meditation and can take them through that next course.” (From an interview with Gordon Higginson from 1981 about mediumship development)

*Wegens Corona zijn er voorlopig geen individuele sessies mogelijk. Ook zijn de groepstrainingen voorlopig geannuleerd.*

Mediamiek Consult

Het is ook mogelijk om een Mediamiek Consult te boeken. Het consult is 30 minuten en is € 30,-. Ik ga kijken wat er op dit moment belangrijk is voor je. Daarnaast kan het zijn er iemand vanuit de spirituele wereld door komt. Dit soort consulten zijn altijd weer anders. We kunnen niets afdwingen en daarom zijn er ook geen garanties. Het is belangrijk te weten, voor je een consult boekt, dat ik (uit principe) geen toekomst voorspellingen doe op het gebied van gebeurtenissen. Ook ga ik niet inzoomen op anderen omdat ik nooit zeker kan weten dat je toestemming hebt. Je kunt een consult boeken in Soest en in Almen. Ook zijn consulten via skype mogelijk.

*Wegens Corona kunnen er voorlopig alleen Skype sessies worden geboekt*

Wil je boeken kijk dan hier. Of gebruik de link 'afspraak maken' in het top menu van de site. Neem voor een skype consult even contact op. Dan plannen we de afspraak samen op een tijdstip dat jou uitkomt.

PART 1 - Warren James (Trance Medium) in discussion with Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer.

In deel 1 vertel ik over mijn eigen achtergrond en de achtergrond van Awakened Mind Training. Ik leg ook uit wat EEG te maken heeft met mediumschap en het verschil met andere vormen van EEG.


PART 2 - Warren James (Trance Medium) in discussion with Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer.

In deel 2 praten we over: Brainwaves, de metingen, hersengolfpatronen etc, en over wat ik heb ontdekt over Trance ontwikkeling.


>> Meer video's

Judith Pennington, founder of the Institute for the Awakened Mind, on meeting Suzanne and on her work with Mediums