Awakened Mind Training & Retraites

Image Image Image Image

Retraiteweek op Ibiza

Van 4 – 11 juli 2020 kun je deelnemen aan een Nederlandstalige retraite week op Ibiza.

Het wordt een week van bewustzijnsontwikkeling, zelf heling en persoonlijke groei. Dit prachtige klooster zal je ‘thuis’ zijn voor deze heerlijke week. Het klooster ligt op een heuvel aan de rand van een dorp met, vanaf het terrein, fantastisch uitzicht op de zee. Op 3 minuten lopen is er een klein restaurantje met een bar. Ook zijn er op loopafstand heerlijke stilteplekken om naar toe te gaan en het strand is gewoon de heuvel af en ongeveer 15 minuten lopen. Ook aan het strand is een heerlijk restaurant met een terras. Dit is een geweldig stuk spiritueel Ibiza zonder de toeristenstroom. Er zijn directe vluchten vanaf Schiphol.

De retraite week

Deze Nederlandstalige retraite is gebaseerd op de Awakened Mind trainingsmethode. Dit is een vorm van spirituele ontwikkeling die je ook direct helpt zaken te verwerken, af te rekenen met oude patronen en gevoelens en zorgt voor een bewustzijnsverruiming. Tijdens de retraite is er ook aandacht voor meditatie, contemplatie en visualisatie. Daarnaast is er voldoende vrije tijd en ruimte voor jezelf. Hoe je deze tijd gebruikt is natuurlijk aan jou. #me-time 😉

• Meer focus en efficiency bij alles wat je doet: leer minder energie te verspillen en je beter te concentreren.

• Meer creativiteit: leer je intuïtie en onderbewuste aan te spreken om tot creativiteit te komen in je denken.

• Meer ontspanning en goede nachtrust

• Betere samenwerking tussen lichaam en geest

• Per saldo een beter leven: wereldwijd rapporteren cliënten een beter leven te ervaren na de inzet van deze vorm van Bio-feedback.

• Mind & Body Mastery

• Reductie van ongewenste stress

Ja, ik wil kijken naar de rest van de informatienaar de pagina
Image Image Image Image

Retraite in Sardinia, Italy 

Van 21-28 april 2020 zal Nicole de Haas (internationaal werkend medium & docent) met Suzanne Tempel een Internationale week organiseren met als thema’s: zelf ontwikkeling, zelf-healing en spiritualiteit. Dit is een Engelstalige retraite week op Sardinië.

De hele week verblijf je in een prachtig klooster met adembenemende uitzichten over zee, een plek waar je je direct thuis voelt. Gedurende de week bieden we excursies aan naar speciale archeologische krachtplekken, want Sardinië staat immers bekend om de krachtige en spirituele energie op het eiland. 

De retraite week

De week staat in het teken van spiritualiteit en zelfontwikkeling. Een prachtige combinatie. Je krijgt van beide docenten les. Beide docenten zijn experts op hun vakgebied en helpen jou op een liefdevolle manier met je spirituele ontwikkeling. Gedurende de week is er voldoende ruimte en tijd om zaken te laten bezinken.

Tijdens de week gaan we een excursie maken naar een spirituele kracht plek. Deze excursie is bij de prijs inbegrepen. Je kunt echter meer excursies boeken na de introductie op woensdag.

Ja, ik wil naar de informatie over deze retraitenaar de pagina