Organisator

Nicole de Haas
Categorie

Recent Comments

Datum

mei 10 2020 - mei 15 2020

Explorations of the Soul; 10-15 May 2020

Docenten: Nicole de Haas, Philip Dykes, Lynn Parker, Suzanne Tempel.
Gast spreker: Anthony Harris

Ben jij een zoeker van de spirituele waarheid? Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en fysiek mediumschap?

Deze week is voor jou als je geinteresseerd bent in het ontwikkelen en ontdekken van trance mediumschap, interesse hebt in fysiek mediumschap of op zoek bent naar manieren om je verbinding met jouw Spirit en de Spirituele Wereld te versterken. Ontwikkeling van veranderende staten van bewustzijn en trance zullen je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling en groei helpen en ook zal het bijdragen aan het verhogen van je mediumschapsstandaard.

Deze week zal een week van verkenning zijn. We zullen kijken naar de rol van ons bewustzijn en onderbewustzijn, je helpen de dynamiek van de kracht die nodig is voor het werken met de Spirituele Wereld te begrijpen en te voelen.  Daarnaast nemen we je mee in het gebied van (trance) healing en communicatie. Voor ons als docenten is het belangrijk dat wij jou kunnen begeleiden en helpen die kracht van de ziel in jezelf te vinden en te ervaren!

Gedurende de week zal er een dynamisch programma zijn zodat je het beste kunt ontvangen van alle docenten om je verder te helpen in je ontwikkeling. De training is geschikt voor elk niveau van ontwikkeling. Gedurende de week zal Nicole kennis en ervaring delen in het fysiek mediumschap wat een specialistisch deel is van het Mediumschap.

We hebben een geweldige gast spreker deze week: Anthony Harris. Hij is de kleinzoon van het beroemde materialisatie medium Alec Harris. Nicole en Anthony hebben elkaar meerdere malen ontmoet en wij zijn bevoorrecht dat Anthony deze week komt om zijn persoonlijke ervaringen en verhalen uit de séance kamer van zijn opa, Alec Harris, met ons te delen. Anthony werkt meer dan 30 jaar als psychotherapeut en als mindfulness trainer. Hij zal je helpen in het begrijpen van de kracht van de mind en meditatie in een workshop.

Deze week zal Suzanne een lezing en workshops verzorgen m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het effect op de hersenen en jou als (ontwikkelend) medium. Er zullen experimenten gedaan worden met het meten van hersengolven via EEG; je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt veel praktisch mee geoefend. Dit alles onder toeziend oog van Suzanne Tempel die veel expertise heeft op dit gebied.

Demonstraties Mediumschap en trance maken deel uit van de week, maar wat deze week uniek mede uniek maakt is de verbinding met fysiek Mediumschap: Nicole zal dan ook een séance fysiek Mediumschap verzorgen. Je kunt een consult of healing boeken (niet inclusief) bij een van de docenten gedurende de week of een consult boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijns staten en deze worden gemeten (EEG).

Kom en doe mee met deze geweldige week die je niet mag missen, met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jouw eigen persoonlijke reis!

Organisatie

Nicole de Haas

Niveau

Gemengd

Data

Zondag 10 mei – vrijdag 15 mei 2020, 16.30 – 13.00 uur

Aanmeldingen

info@nicoledehaas.nl

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved