The Phoenix Fellowship

Organisator

The Phoenix Fellowship
Website
//www.thephoenixfellowship.com

Other Organizers

Nicole de Haas
Categorie

Recent Comments

Datum

mei 11 2020 - mei 15 2020

Explorations of the Soul 11-15 May 2020

Docenten: Nicole de Haas, Libby Clark, Lynn Parker, Suzanne Tempel.

Ben jij een zoeker van de spirituele waarheid? Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en fysiek mediumschap?

Deze week is voor jou als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen en ontdekken van trance mediumschap, interesse hebt in fysiek mediumschap of op zoek bent naar manieren om je verbinding met jouw Spirit en de Spirituele Wereld te versterken. Ontwikkeling van veranderende staten van bewustzijn en trance zullen je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling en groei helpen en ook zal het bijdragen aan het verhogen van je mediumschapsstandaard.

Deze week zal een week van verkenning zijn. We zullen kijken naar de rol van ons bewustzijn en onderbewustzijn, je helpen de dynamiek van de kracht die nodig is voor het werken met de Spirituele Wereld te begrijpen en te voelen.  Daarnaast nemen we je mee in het gebied van (trance) healing en communicatie. Voor ons als docenten is het belangrijk dat wij jou kunnen begeleiden en helpen die kracht van de ziel in jezelf te vinden en te ervaren!

Gedurende de week zal er een dynamisch programma zijn zodat je het beste kunt ontvangen van alle docenten om je verder te helpen in je ontwikkeling. De training is geschikt voor elk niveau van ontwikkeling. Gedurende de week zal Nicole kennis en ervaring delen in het fysiek mediumschap wat een specialistisch deel is van het Mediumschap.

Deze week zal Suzanne een lezing en workshops verzorgen m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het effect op de hersenen en jou als (ontwikkelend) medium. Er zullen experimenten gedaan worden met het meten van hersengolven via EEG; je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt veel praktisch mee geoefend. Dit alles onder toeziend oog van Suzanne Tempel die expert is op dit gebied.

Demonstraties Mediumschap en trance maken deel uit van de week, maar wat deze week uniek mede uniek maakt is de verbinding met fysiek Mediumschap. Je kunt een consult of healing boeken (niet inclusief) bij een van de docenten gedurende de week of een consult boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijnsstaten en deze worden gemeten (EEG).

Kom en doe mee met deze geweldige week die je niet mag missen, met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jouw eigen persoonlijke reis!

Organisatie

Nicole de Haas

Niveau

Gemengd

Data

Zondag 11 mei – vrijdag 15 mei 2020, 10.00 – 15.30 uur

Aanmeldingen

Via de website van thephoenixfellowship.com

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved