zwanenhof
Zwanenhof

Organisator

Zwanenhof
Telefoon
074 2 65 95 25
Email
info@zwanenhof.nl
Website
//www.zwanenhof.com/

Other Organizers

Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer
Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer
Telefoon
0628124117
Email
info@suzannetempel.com
Website
//www.suzannetempel.com/
REGISTREREN

Locatie

Zwanenhof
Retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen
Categorie

More Info

Read More

Datum

mei 03 2020

Journey of Self Discovery 3-8 Mei 2020 – Zwanenhof

Docenten: Suzanne Tempel & Libby Clark, Anthony Harris (Workshops)

Als Medium, healer en ambassadeur van de spirituele wereld heb je een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen wat je doet, wat je bent maar ook wat je geeft aan deze fysieke wereld en de spirituele wereld is van belang. Je bent waardevol als instrument voor die liefdevolle kracht en het is belangrijk dat je dichter bij jezelf komt om zo een leven te creëren dat meer in lijn is met wie je werkelijk bent!

Het Zelf is vast en zeker een van de meest onderzochte gebieden in de psychologie en binnen dit segment, heeft het Zelf vele facetten zoals zelfbewustzijn, zelfrespect, zelfkennis en zelf-perceptie. Het leven is een reis van ontdekking naar je Zelf, omdat het leven je voorziet van ervaringen die je in contact brengen met de diepte van wie jij bent als een eeuwig ontwikkelend mens. Deze Zelf-ontdekkingen kunnen leiden tot gevoelens van opwinding, omdat je je realiseert dat je altijd meer kunt openen tot wie jij bent. De mens is geen statisch wezen. Het proces van leren wie wij zijn, zal nooit ophouden. Wat een dynamische manier van leven! Of je nu een werkend medium of healer bent, een student in een van deze gebieden of gewoon interesse hebt om jouw ‘potentiële’ Zelf te leren kennen, dan kan dit de training voor jou zijn! De focus van het ontdekken en oefening is vooral gericht op versterking van je Zelf, zelf-healing, zelfvertrouwen en een dieper begrip van de energetische dynamiek van JOU!

Deze week zal een lezing en een workshop in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het (meetbare) effect op de hersenen. Je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt praktisch mee geoefend. Het is mogelijk gedurende deze week een privé consult te boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijnsstaten door middel van metingen (EEG) en oefening (niet inbegrepen). De docenten van deze training hebben allen veel ervaring en kennis op gebied van psychologie, mediumschap, metafysische onderwerpen, Mindfulness en energiewerk. We kijken ernaar uit om deze ervaring met jou te delen op jouw eigen unieke manier.

Speciale gastdocent in deze week: Anthony Harris (de kleinzoon van het wereldberoemde materialisatie Medium Alec Harris). Anthony Harris is een Psychotherapeut en een Mindfulness Trainer met 30 jaar ervaring in meditatie. Mindfulness oefeningen hebben hun oorsprong in de oosterse tradities en met name in het Boeddhisme. Het team van Alec werkt vandaag de dag met zijn kleinzoon.

De hoofdzakelijke focus van alle oefeningen in deze week zullen liggen op zelfacceptatie, zelf-inschatting en zelfbewustzijn, zoals:

Fysieke Lichaam: Respect en stimuleren van je welbevinden
Emotioneel Lichaam: Geloof in je Zelf en een sterker, liefdevol dialoog
Mentaal Lichaam: Comfort en motiverende gedachten
Spiritueel Lichaam: Bewustzijn en verbinding met waardevolle kennis

Organisatie

Suzanne Tempel

Niveau

Gemengd

Data

Zondag 3 mei – vrijdag 8 mei 2020, 16.30-13.00 uur

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved