Journey of Self Discovery 3-8 Mei 2020 – Zwanenhof

Docenten: Suzanne Tempel, Libby Clark & Anthony Harris (Gastdocent)

Het Zelf is vast en zeker een van de meest onderzochte gebieden in de psychologie en binnen dit segment, heeft het Zelf vele facetten zoals zelf-bewustzijn, zelf-respect, zelf-kennis en zelf-perceptie. Het leven is een reis van ontdekking naar je Zelf, omdat het leven je voorziet van ervaringen die je in contact brengen met de diepte van wie jij bent als een eeuwig ontwikkelend mens. Deze Zelf-ontdekkingen kunnen leiden tot gevoelens van opwinding, omdat je je realiseert dat je altijd meer kunt openen tot wie jij bent. De mens is geen statisch wezen. Het proces van leren wie wij zijn, zal nooit ophouden. Wat een dynamische manier van leven! Of je nu een werkend medium of healer bent, een student in een van deze gebieden of gewoon interesse hebt om jouw ‘potentiële’ Zelf te leren kennen, dan kan dit de training voor jou zijn! De focus van het ontdekken en oefening is vooral gericht op versterking van je Zelf, zelf-healing, zelf-vertrouwen en een dieper begrip van de energetische dynamiek van JOU!

Deze week zal een lezing en een workshop in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het (meetbare) effect op de hersenen. Je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt praktisch mee geoefend. Het is mogelijk gedurende deze week een privé consult te boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijnsstaten door middel van metingen (EEG) en oefening (niet inbegrepen). De docenten van deze training hebben allen veel ervaring en kennis op gebied van psychologie, mediumschap, metafysische onderwerpen, Mindfulness en energiewerk. We kijken ernaar uit om deze ervaring met jou te delen op jouw eigen unieke manier.

Speciale gastdocent in deze week: Anthony Harris (de kleinzoon van het wereldberoemde materialisatie Medium Alec Harris). Anthony Harris is een Psychotherapeut en een Mindfulness Trainer met 30 jaar ervaring in meditatie. Mindfulness oefeningen hebben hun oorsprong in de oosterse tradities en met name in het Boeddhisme. Het team van Alec werkt vandaag de dag met zijn kleinzoon.

De hoofdzakelijke focus van alle oefeningen in deze week zullen liggen op zelf-acceptatie, zelf-inschatting en zelf-bewustzijn, zoals:

  • Fysieke Lichaam: Respect en stimuleren van je welbevinden
  • Emotioneel Lichaam: Geloof in jeZelf en een sterker, liefdevol dialoog
  • Mentaal Lichaam: Comfort en motiverende gedachten
  • Spiritueel Lichaam: Bewustzijn en verbinding met waardevolle kennis

 

Course Organizer

Suzanne Tempel

Level

Mixed Levels

Booking

De week kan bij de Zwanenhof worden geboekt. Zie details op deze pagina.

Datum

mei 03 2019

More Info

Read More

Locatie

Zwanenhof
Retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen
Categorie
Zwanenhof

Organisator

Zwanenhof
Telefoon
074 2 65 95 25
Email
info@zwanenhof.nl
Website
//www.zwanenhof.com/

Other Organizers

Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer
Suzanne Tempel - Awakened Mind Consciousness Trainer
Telefoon
0628124117
Email
info@suzannetempel.com
Website
//www.suzannetempel.com/
REGISTREREN
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved