Oefenavonden mediumschap

Contact maken met de spirituele wereld? Het lezen van de energie van mensen? Een stukje geïnspireerd spreken? Heb je al vaker consulten gedaan maar wil je een keer voor de groep een contact maken? Kom naar onze oefenavond!

Wil je echt iets onder de knie krijgen dan moet je oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Daarom bieden we bij ‘in een cirkel’ de mogelijkheid om op een leuke en laagdrempelige manier te kunnen oefenen.

De oefenavonden zijn open voor iedereen. Je kunt dus ook gewoon iemand meenemen als ze wat meer willen weten over mediumschap en bewustzijnsontwikkeling.

Deze oefenavonden worden door Edwin en/of Suzanne begeleid. Dit zijn geen lessen maar je krijgt de oefeningen wel uitgelegd en tips naderhand.

De oefenavonden zijn op de woensdag: 21 november, 28 november en 19 december. Aanvang 19:30 uur. De drie oefenavonden bieden we tegen een zeer kleine vergoeding van 5 euro per keer aan met koffie, thee en wat lekkers.

Aangezien zowel Edwin als Suzanne gecertificeerd zijn door de Spiritualist National Union kunnen ze ook studenten helpen die dit leertraject volgen bij de SNU(i).

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 21 2018

Tijd

oefenavond
19:30 - 22:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: nov 21 2018
 • Time: 13:30 - 16:00

Kosten

5 euro

More Info

Read More
Trainingslocatie In-een-Cirkel

Locatie

Trainingslocatie In-een-Cirkel
Rijnzathe 6, De Meern
Categorie
Suzanne Tempel & Edwin van der Hoeven

Organisator

Suzanne Tempel & Edwin van der Hoeven
Telefoon
0628124117
Email
info@ineencirkel.nl
Website
//www.ineencirkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved