Reis naar Zelfontdekking '19

Docenten: Nicole de Haas, Eamonn Downey & Suzanne Tempel (Awakened Mind Coach)

Het Zelf is vast en zeker een van de meest onderzochte gebieden in de psychologie en binnen dit segment, heeft het Zelf vele facetten zoals zelf-bewustzijn, zelf-respect, zelf-kennis en zelf-perceptie. Het leven is een reis van ontdekking naar je Zelf, omdat het leven je voorziet van ervaringen die je in contact brengen met de diepte van wie jij bent als een eeuwig ontwikkelend mens. Deze Zelf-ontdekkingen kunnen leiden tot gevoelens van opwinding, omdat je je realiseert dat je altijd meer kunt openen tot wie jij bent. De mens is geen statisch wezen. Het proces van leren wie wij zijn, zal nooit ophouden. Wat een dynamische manier van leven! Of je nu een werkend medium of healer bent, een student in een van deze gebieden of gewoon interesse hebt om jouw ‘potentiële’ Zelf te leren kennen, dan kan dit de training voor jou zijn! De focus van het ontdekken en oefening is vooral gericht op versterking van je Zelf, zelf-healing, zelf-vertrouwen en een dieper begrip van de energetische dynamiek van JOU!

De technieken die de docenten gebruiken, beginnen met het investeren in en het inzichtelijk maken van jou als een totaal mens, van je mooie glimlach tot je ongelooflijke spirit.
De hoofdzakelijke focus van alle oefeningen in deze week zullen liggen op zelf-acceptatie, zelf-inschatting en zelf-bewustzijn, zoals:

  • Fysieke Lichaam: Respect en stimuleren van je welbevinden
  • Emotioneel Lichaam: Geloof in jeZelf en een sterker, liefdevol dialoog
  • Mentaal Lichaam: Comfort en motiverende gedachten
  • Spiritueel Lichaam: Bewustzijn en verbinding met waardevolle kennis

Deze week zal een lezing en een workshop in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het (meetbare) effect op de hersenen. Je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt praktisch mee geoefend. Het is mogelijk gedurende deze week een privé consult te boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijnsstaten door middel van metingen (EEG) en oefening (niet inbegrepen). De docenten van deze training hebben allen veel ervaring en kennis op gebied van psychologie, mediumschap, metafysische onderwerpen en energiewerk. We kijken ernaar uit om deze ervaring met jou te delen op jouw eigen unieke manier.

Datum

feb 24 2019

Tijd

Betreft een trainingsweek
08:00 - 18:00

More Info

Read More

Locatie

Zwanenhof
Retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen
Categorie
Zwanenhof

Organisator

Zwanenhof
Telefoon
074 2 65 95 25
Email
info@zwanenhof.nl
Website
//www.zwanenhof.com/
REGISTREREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved