bewustzijnsontwikkeling in de zwanenhof met Suzanne Tempel

Verkenning van de Ziel, Trance leidend naar Fysiek Mediumschap Mei 2019

Docenten: Nicole de Haas, Colin Bates, Suzanne Tempel

Ben jij een zoeker van de spirituele waarheid? Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en fysiek mediumschap? Deze training is voor jou als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen en ontdekken van trancemediumschap, interesse hebt in fysiek mediumschap of op zoek bent naar manieren om je verbinding met het grotere geheel en de spirituele wereld te verstevigen. Trance mediumschap zal je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling en groei helpen en ook zal het bijdragen aan het verhogen van je mediumschapsstandaard.

Deze week zullen we tevens diverse aspecten van fysiek mediumschap bekijken en ervaren. Deze training wordt een week van verkennen en onderzoeken. We zullen kijken naar de rol van ons bewustzijn en onderbewustzijn, je helpen de dynamiek van de kracht die nodig is voor het werken met de spirituele wereld te begrijpen en te voelen. Daarnaast nemen we je mee in het gebied van (trance) healing. Voor ons als docenten is het belangrijk dat wij jou kunnen begeleiden en helpen die kracht van de ziel in jezelf te vinden en te ervaren!

Gedurende de week zal er een dynamisch, flexibel programma zijn zodat je het beste kunt ontvangen van alle docenten om je verder te helpen in je ontwikkeling. De training is geschikt voor elk niveau van ontwikkeling. Gedurende de week zal Nicole kennis en ervaring delen in het fysiek mediumschap wat een specialistisch deel is van het Mediumschap. Nicole zal als fysiek medium deze week een seance verzorgen.

Deze week zal een lezing en lesdag in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het effect op de hersenen. Er zullen experimenten gedaan worden met het meten van hersengolven via EEG; je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt veel praktisch mee geoefend.

Ook zullen er een trancedemonstraties zijn alsmede een demonstratie mediumschap. Je kunt een consult of healing boeken (niet inclusief) bij een van de docenten gedurende de week of een consult boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijns staten en deze worden gemeten (EEG).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved