Workshop Trance met Nicole de Haas

Op 19 en 20 januari 2019 geeft Nicole de Haas een workshop die je niet mag missen!

Trance Mediumschap wordt andere gebruikt om healing te geven vanuit de Spirituele Wereld naar iemand hier in deze fysieke wereld. Ook kan het gebruikt worden om inspiratie, filosofie en in sommige gevallen zelfs bewijs van het leven na dit leven te geven. Dit weekend gaat Nicole daar de focus op leggen. Zij zal kennis delen over wat trance werkelijk is, jou een veranderde staat van bewustzijn laten ervaren en je meenemen op een reis binnen het Trance Mediumschap waarbij healing en communicatie beiden een prominente plek krijgen.

Bij Trance Mediumschap is het de Spirituele Wereld die werkt met het medium in een veranderde staat van bewustzijn. Het medium is in een staat van bewustzijn die veel passiever is dan het normale waakbewustzijn. Bij deze vorm van Mediumschap, die overigens onder mentaal Mediumschap valt, kan de Spirituele wereld uiteindelijk een sterke controle uitoefenen. De mate van controle van de spirituele wereld varieert met je eigen bewustzijnsstaat en gaat van het inspireren van gedachten, bewuste controle, lichte trance tot de diepe trance en zelfs tot hogere staten van bewustzijn. Bij controle door de Spirituele Wereld is er te allen tijden een samenwerking tussen het medium en de Spirituele Wereld.

Heb je jezelf al intuïtief ontwikkeld of al wat stappen gezet in het mediumschap, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere workshop!

Kosten voor deze 2-daagse workshop: 180,-  (studenten van ‘in een cirkel’ betalen 155,-)

De groep wordt klein gehouden om veel individuele aandacht te kunnen geven. Geef je dus snel op, er zijn slechts 14 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen, we staan je graag te woord!

Nicole de Haas

Naast haar internationale werk op onder andere het Arthur Findlay College en is Nicole tevens course organiser en docent in de Zwanenhof te zenderen. Nicole geeft les in alle aspecten van het Mediumschap; van mentaal Mediumschap tot fysiek Mediumschap.  Graag neemt ze jou gedurende dit bijzondere weekend mee  in de mogelijkheden die Trance Mediumschap biedt. Bijzonder is ook dat Suzanne Tempel nauw betrokken is bij Nicole haar ontwikkeling als fysiek medium. Een aantal keer per jaar meet Suzanne de bewustzijnsstaat van Nicole op diverse momenten en onder verschillende omstandigheden. Dit heeft Nicole al vele inzichten mogen geven in de ontwikkeling van haar trance- en fysiek mediumschap.

Zie ook //www.nicoledehaas.nl

The event is ongoing.

Datum

jan 19 2019

Tijd

Betreft weekend training
08:00 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: jan 19 2019
  • Time: 02:00 - 12:00
Trainingslocatie In-een-Cirkel

Locatie

Trainingslocatie In-een-Cirkel
Rijnzathe 6, De Meern
Categorie
Suzanne Tempel & Edwin van der Hoeven

Organisator

Suzanne Tempel & Edwin van der Hoeven
Telefoon
0628124117
Email
info@ineencirkel.nl
Website
//www.ineencirkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©2018 Suzanne Tempel – All rights reserved