Jaartraining Bewustzijnsontwikkeling

Wil je

 • meer energie en je beter kunnen concentreren?
 • je intuïtie aan spreken om tot creativiteit te komen in je denken?
 • diepere ontspanning en mentale rust ervaren op ieder gewenst moment? 
 • het zelfhelend vermogen van je lichaam aanspreken?

Dan is de Jaartraining met de Awakend Mind Methode voor jou;
bewustzijnstraining, persoonlijke transformatie & spiritueel ontwaken

Bewustzijn, transformatie en spiritualiteit houden direct verband met elkaar. In deze training leer je hoe je kunt groeien van een normale waaktoestand (waarbij je geen toegang hebt tot je onderbewuste) naar een staat van Awakened Mind.

In deze staat heb je volledig toegang, ben je intuïtief, creatief en heb je een helder-wetendheid die Yogi en Lama's ook laten zien.

Je traint je bewustzijnsstaat en komt bij je onderbewuste. Daar waar emoties en trauma's ook opgeslagen liggen. Een prachtige kans om zaken nu eindelijk eens af te sluiten en te verwerken; persoonlijke transformatie! Mensen als Joe Dispenza en uitvinders van therapieën zoals de Emotion-code hebben daar hun zelf-healing methodes op gebaseerd.

Wist je dat maar 5% van onze mind bewust is in een 'normale waaktoestand'? Onze acties & reacties, emoties en overtuigingen worden vanuit dat onderbewuste (die overige 95%) aangestuurd. Wil je je leven veranderen, moet je dus bij dat stuk komen en daar zaken veranderen.

Door bij je onderbewuste te komen en te leren daar toegang toe te krijgen, zul je ook intuïtiever worden en spiritueel ontwaken.

Waarom zou je zeker mee willen doen?

 • Je leert over de verschillende bewustzijnsstaten en wat het verschil is tussen hogere en diepere staten. Je leert ook of je daadwerkelijk in een meditatieve staat bent wanneer je mediteert.
 • Je leert te herkennen wat nu gedachten zijn die uit het denken komen en gedachten die zich vormen vanuit het onderbewuste en dus komen vanuit je intuïtie. Je gaat dus steeds minder twijfelen over beslissingen en je leven gaat steeds meer als vanzelf naar het juiste pad.
 • Je gaat gemakkelijk oude overtuigingen en patronen loslaten terwijl je bezig bent met je ontwikkeling. Dat ga je merken in het contact met anderen; relaties zullen verbeteren.
 • Je gaat merken dat je steeds beter in je vel komt te zitten en steeds gelukkiger wordt. Je gaat namelijk ook het zelf helende vermogen van je lichaam aanspreken.
 • Je krijgt gaande weg ook steeds meer ervaringen die te maken hebben met het groeien van je intuïtieve vermogens.
 • Nergens anders leer je heel directe en op simpele wijze je bewustzijnsstaat te verhogen. En dat volgens een wetenschappelijke en bewezen methode. Je komt steeds meer in je kracht te staan.
 • De training gaat thuis natuurlijk gewoon door met tips en oefeningen.
 • De training is uniek. Alleen in Amerika worden dergelijke groepstrainingen ook gegeven.
>> Ja, ik doe mee!

Voor wie is deze training?

De training is voor iedereen toegankelijk. En ook juist bedoeld voor mensen die pas bezig zijn of nog niet eerder te maken hebben gehad met intuïtieve ontwikkeling.

Misschien heb je wel ervaring met meditatie, Yoga, Chi Kung of andere vormen van mentale training? De Awakened Mind Methode geeft je dieper inzicht en brengt je verder.

Deze methode, die is ontwikkeld door een Engelse professor die ook Zen Master was, rekent voorgoed af met een aantal mythes:

 • Mythe 1: je moet veel en diep mediteren om je bewustzijn te verhogen.
 • Mythe 2: zelden kunnen mensen daadwerkelijk in de staat van Awakened Mind komen zoals Yogi's. Dat vereist een leven van gedisciplineerde training.
 • Mythe 3: om voorruit te komen heb je een Guru nodig die je weg wijst. Hier in het westen hebben we geen Guru's of meesters die ons de weg kunnen wijzen dus de kans op ontwikkeling is klein, zo niet nihil. 
 • Mythe 4: verlichting gebeurt spontaan. Dat kun je niet trainen.
Over een ding zijn we het eens: je kunt pas weten waar je heen moet (je volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling) als je weet waar je bent.

De Awakened Mind Methode geeft je dat inzicht! en helpt je heel praktisch met de volgende stappen. 

Wat levert het op?

 • Je krijgt 18 heerlijke groepslessen met veel persoonlijke aandacht waarbij je je leven voorgoed positief verandert,
 • Je leert je bewustzijn te verhogen volgens een bewezen wetenschappelijke methode,
 • Kun je met een EEG meting zien, dat je daadwerkelijk vooruitgang boekt. Indien je dat wenst, kun je deze apart boeken. Er is geen andere methode die dit kan claimen!
 • Je leert het zelf-helend vermogen van je lichaam aan te spreken. Dus ook fysiek zul je vooruitgang merken

Realiseer je dat wat je leert en ontwikkelt nooit meer teruggedraaid kan worden.
Je leven zal dus voorgoed veranderen. 

>> Ja, ik meld me aan

De Awakened Mind jaartraining start september 2019


De jaartraining is op vrijdagochtend en meestal twee maal in de maand en bestaat uit totaal 18 lessen. De training start in september 2019 en loopt tot en met juni 2020.

Tijden: 09.30 - 12.30 uur

Locatie: Cypresbaan 3, Capelle a/d IJssel

*aanbieding* Prijs: 789,- (koffie, thee, water en wat lekkers iedere les is inbegrepen). Dat is tijdelijk nog geen 15 euro per uur!

De data: 

6 en 13 september, 4 oktober, 8 en 22 november, 13 en 20 december, 10 en 17 januari, 14 en 28 februari, 13 en 27 maart, 3 en 17 april, 29 mei, 12 en 19 juni.

Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum aantal is 14.

>> Ja, ik wil me opgeven voor deze unieke training