De 1e Awakened Mind Coach Trainer in de wereld….

I am happy to announce that, as of last Wednesday (the 15th of August), I am the first Awakened Mind Coach Trainer in the world certified by the Institute for the Awakened Mind in the USA. That means I am certified to train & certify Awakened Mind Coaches. Extremely happy and grateful for all the guidance and loving support I …

Klant in Spotlight – Jacqueline van den Bergh

Jacqueline van den Bergh – Spiritueel coach “Ik help mensen met het maken van een bruggetje tussen hun hoofd en het hart.” Meer weten? Kijk gerust op mijn website. Daarnaast organiseer ik in 2018 maandelijks een inspirerende Sprankelavond. Met manieren om jezelf te helen. Zo nodig ik gastsprekers uit die een bepaald thema, waar ik heilig in geloof, behandelen. Ook …

Klant in Spotlight – Sandra Valk

Op 24 januari 2017 schreef Sandra de volgende referentie: “Ik ben sinds een paar maanden bij Suzanne voor Awakened Mind Coaching. Ik hield mij als coach en docent al enige tijd bezig met meditatie en bewustzijn en was nieuwsgierig naar deze vorm van begeleiding.  Mijn doel was het bevorderen van mijn gezondheid en leren wat de bewustzijnsstaten inhouden. Sinds ik …

Referenties

Emily Lucas Na ruim 2 jaar mediumschapstraining merkte ik niet veel verder te zijn gekomen in mijn ontwikkeling. Ik bleef moeite houden met o.a. focussen en het dieper met mijn gevoel op beelden kunnen ingaan. Een mede-studente vertelde over haar sessies bij Suzanne. Ik vond het een goed idee om ook eens een meting te doen en in juni 2017 …

Blog – Gewone mensen

“Gewone mensen zijn er niet meer”, zegt een vrouw met grijs haar, een grijze jas en van die ‘deze zitten lekker want ik heb moeilijke voeten’ schoenen in bijpassend grijs. Ze kijkt een beetje zuur het raam uit. Ik zit in de metro en ben een getriggerd door deze opmerking. Zijn er gewone mensen geweest dan en zo ja, waar …

Referentie Edwin van der Hoeven

Spiritualiteit en wetenschap samen brengen, het is precies wat deze methode doet. Ik mediteer al bijna 25 jaar en heb veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling gedaan; toch blijven dit veelal subjectieve ervaringen. Ik was reeds bekend met Brainwave Entrainment en dit bracht me uiteindelijk in contact met Suzanne. Na de eerste sessie was ik al enorm enthousiast en zag ik …