Over mij

Ik ben bewustzijnstrainer. Ik train mensen naar andere bewustzijnsstaten. Dat kan zijn om zelf-heling toe te passen, intuïtiever te worden of om prestaties te verbeteren. Maar het kan ook zijn dat je beroepshalve werkt met andere staten van bewustzijn zoals topsporters, kunstenaars of meditatiedocenten.

Als Awakened Mind Practitioner werk met deze trainingsmethode sinds 2016. Sinds 2017 ben ik de 1e Awakened Mind Coach in de Benelux. Het woord coach is hier eigenlijk meer op de Amerikaanse wijze gebruikt. Een Awakened Mind Coach is een docent of trainer die gespecialiseerd is in één-op-één lessen. Hoe dat precies zit, lees je hieronder.

In 2018 werd ik bovendien de eerste Awakened Mind (AM) Coach Trainer in de wereld. Als Coach trainer ben ik gemachtigd om Coaches op te leiden en te certificeren.

Ik heb een Bachelor in Communicatie en een Master in CRM. Ook ben ik post-HBO gecertificeerd regulier Coach en NLP practitioner. Tevens ben ik volgens de SNU gecertificeerd medium (CSNU d&s) en docent (CSNUt). Daarnaast ben ik CRKBO geregistreerd docent. Wat dit allemaal inhoudt lees je hieronder bij "Wat is wat?"

Ik ben bewustzijnstrainer met de awakened mind methode

Suzanne TempelOnderzoek

  Sinds 2016 ben ik bezig met een internationaal onderzoek naar de bewustzijnsstaten van Mediums en die van fysieke mediums in het bijzonder. Ik heb honderden mediums gemeten inmiddels. Mijn onderzoek loopt nog altijd en ik heb wereldwijd bekende mediums mogen meten zoals Stewart Alexander en David Thompson. Een aantal belangrijke onderzoeksresultaten vertel ik in een interview (naar interview).


  Maak een afspraak

  Als docent werk ik ook in:

  2020 - Sardinie, Italy- 21 april / 28 april- Een internationale retraite week; bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit- (meer info)

  2020 - 3 mei / 8 mei- Reis naar  Zelfontdekking - Een heerlijke week voor zelfontwikkeling (meer info)

  2020 - 10 mei / 15 mei- Verkenning van de Ziel, Trance leidend naar Fysiek Mediumschap - (meer info)

  2021 -Ibiza, Spanje - Retraite week (Nederlands); bewustzijnsontwikkeling, zelf healing en spiritualiteit- (meer info)


  Wapenfeitjes

  • 2019 - Gecertificeerd Teacher bij de SNU (Spiritualist National Union): CSNUt.
  • 2018 - Gecertificeerd voor Demonstreren (d), Spreken (s)  door SNU (Spiritualist National Union): CSNU (d,s).
  • 2018 - Gecertificeerd als de 1e Awakened Mind Coach Trainer in de wereld.
  • 2016 - Gecertificeerd als Awakened Mind Coach. De 1e in de Benelux.
  • 2012 - Post HBO Gecertificeerd Coach (registeropleiding die is getoetst en erkend door de SPHBO)

  Wat is wat?

  Awakened Mind Coach Trainer

  Een gecertificeerde Awakened Mind Coach is getraind in de Awakened Mind theorie en mediatie-technieken. Awakened Mind coaches zijn eigenlijk docenten die gespecialiseerd in één-op-één sessies. Een gecertificeerde Awakened Mind Practitioner is getraind in de Awakened Mind theorie en mediatie-technieken. Awakened Mind Practitioners zijn gespecialiseerd in groepslessen.

  Ik ben de eerste gecertificeerde Awakened Mind Coach Trainer in de wereld. Een Coach Trainer kan AM Coaches trainen en certificeren.

  Post HBO Coaching

  De coachopleiding die ik heb gevolgd is een registeropleiding die is getoetst en erkend door de SPHBO (Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs), de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches), het EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Ook is de opleiding als één van de eerste opleidingen in Nederland met een European Quality Award geaccrediteerd.

  NLP Practitioner

  De grondleggers van NLP zijn John Grinder en Richard Bandler. Het is een therapeutische methodiek van Neuro Linguïstisch programmeren. Practitioners kennen de technieken en weten hoe ze hiermee moeten werken in klantsessies. Het certificaat voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen.

  CSNU

  Ik ben gecertificeerd door de Engelse Spiritual National Union (SNU) als Docent (CSNUt) mijn demonstraties en spreken (CSNU d,s). Dit is een kwaliteitsnorm die wordt toegekend na een gedegen opleiding en theoretisch en praktisch examen in Engeland voor publiek en voor een commissie.

  CRKBO registratie

  Ik ben CRKBO geregistreerd docent. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.